Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vatandaşlardan Başkan Remzi Aydın'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esnaf ziyaretlerinde bulunan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüplü vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca farklı ilçelerden Eyüp'e ziyaret amacıyla gelen vatandaşlar da yolda karşılaştıkları Başkan Aydın'a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

        Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nişancı Mahallesi ve Merkez Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Aydın, ziyaretler sırasında esnafın yanı sıra mahalle sakinleri ve Eyüp Sultan Camii'ne ve Eyüp Sultan Türbesi'ne ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

        Çayların yudumlandığı samimi sohbetlerin edildiği ziyarette farklı ilçelerden Eyüp'e gelen vatandaşlar da Başkan Aydın'ı görerek yanına geldi. Gerçekleştirilen başarılı çalışmaları takip ettiklerini belirten vatandaşlar, Eyüp'e verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Aydın'a teşekkür etti.

        Başkan Aydın ayrıca mahallelerde bulunan tarihi yapılarda da incelemelerde bulundu.

        (HB-ÖK-Y)

        11.10.2016 10:35:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler