Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e milli irade teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        Goncagül Özcan

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "15 Temmuz'u asla unutturmayacağız. Bu manada yapılan her türlü çalışmayı da önemsiyoruz" dedi.

        15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminde Mamaklı vatandaşlarla birlikte olayın ilk anından itibaren tankların önüne çıkarak darbeye dur dediği için Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e bir teşekkür de Türkiye İmam Hatipler Birliği'nden geldi. 15 Temmuz'un ilk kitabının da yazarı olan Türkiye İmam Hatipler Birliği Başkanı Muhammet Samet Akkaya, Akgül'e kitabını hediye etti. 'İstiklal Mücadelesi Veren Bir Milletin Kahramanlık Destanı' isimli kitabıyla 15 Temmuz ve sonrasında yaşananları kaleme alan Akkaya o gece yaşadıklarını şöyle aktardı:

        "Olayın ilk anından itibaren sizleri ilçe teşkilatının önündeydiniz. O gece sizin orda olmanız bizlere de büyük bir güç verdi. Başkanlığını yaptığımız STK'lar aracılığı ile İHL'lileri organize edip, darbecilere karşı harekete geçirdik" diye konuştu.

        15 Temmuz'da genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle milletin bir destan yazdığını dile getiren Akgül ise, "15 Temmuz'u asla unutturmayacağız. Bu manada yapılan her türlü çalışmayı da önemsiyoruz. O gece yaşananların kaleme alındığı böyle eserler aynı zamanda gelecek nesillere bırakılan birer eserdir" ifadesini kullandı.

        (GNC-ÖK-Y)

        11.10.2016 11:15:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler