Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kamil Saraçoğlu, Ağaçköy ve Hacıazizler'de ilgiyle karşılandı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hacıazizler ve Ağaçköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

        İlk olarak Hacıazizler Mahallesi'ni ziyaret eden Saraçoğlu, burada halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

        Daha sonra Ağaçköy Mahallesi'ne geçen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yapılan hizmetleri anlatarak mahallelilerin talep ve isteklerini dinledi.

        Mahalle ziyaretlerinde yapılan hizmetler ve vizyon projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Saraçoğlu, "İlimizde büyük bir dönüşüm içerisindeyiz. Şehrimizin her noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İmkanlar ve programlar çerçevesinde mahallelerimizin eksiklerini tamamlıyoruz. Bu konuda muhtarlarımız bizlere gereken bilgileri veriyorlar ama biz sizlerin mahallenize konuk olarak sizlerle de sohbet etmek istedik. Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

        Mahalle ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Ali İhsan Ertaş ve Fatih Kölgeli de katıldı. (EFE)

        11.10.2016 11:29:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler