Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖGEM'den doğa yürüyüşü

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyeleri, tarihi döşemeyol ile Ariassos'da doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

        Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ve Döşemealtı Doğa Sporları Kulübü (DÖDOKS) rehberliğinde yapılan kültür gezisine katılan DÖGEM üyeleri, bölgenin önemli tarihi ve doğal yerlerini gezdiler. Belediye hizmet binasında toplanan DÖGEM üyeleri, Proje danışmanı idaresinde önce Dağbeli ile Akkoç Mahalle sınırlarında bulunan Ariassos kalıntılarının olduğu alanları gezdi. Dönemin karakolu olarak kurulmuş ve günümüze kadar korunmuş üç kapıyı ve Ariassos kalıntılarını inceleyen DÖGEM üyeleri daha sonra döşemeyolun kuzeyden başladığı mevkisine geçti. Rehberlerin kısa bilgilendirmesinin ardından yürüyüşe başlayan üyeler, yaklaşık 1 saat süren tarihi döşeme taş yoldan yürüyerek Kovanlık Mahallesi'nde ki mola yerine ulaştılar. Tarihin ve doğanın keyfini çıkartan üyeler, kıl çadırında mola verdi.

        Öte yandan, DÖGEM üyeleri, cumartesi günü de ilçe merkezinde bisiklet turu gerçekleştirmişlerdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        11.10.2016 12:29:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler