Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye voleybol takımı birinci lige hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımı, bu hafta sonu başlayacak olan lig öncesi çalışmalarını tamamladı.

        Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, bu yıl Erkekler Voleybol 2. Ligi 5. Grupta mücadele edecek. Diyarbakır ve Mardin'den 12 ayrı takımın yer aldığı grupta Şanlıurfa'yı Haliliye Belediye Spor grubun iddialı ekibi olarak gösteriliyor.

        Kurulduğu ilk yılda şampiyonluk elde ederek 2. Lig'e çıkmayı başaran Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, bu yılda şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak. Şampiyonluk parolası ile çalışmalarını yürüten Haliliye Belediye Spor, hazırlık maçlarının ardından düzenli olarak gerçekleştirilen idmanlarla Lige hazırlanıyor. Haliliye Belediye Spor ligde ilk maçını Şanlıurfa temsilcisi Ceylanpınar Anadolu Lisesi ile oynayacak. Ceylanpınar ilçe spor salonunda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Haliliye voleybol takımı, çalışmalarını tamamlayarak galibiyet parolasıyla maça çıkacak.

        (Şİ-BRN-Y)

        11.10.2016 16:06:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler