Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yazıcı'nın eşi Havran ilçesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ve beraberinde Havran Kaymakamı Yasin Öztürk'ün Eşi Selma Öztürk,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un eşi Nurgül Uğur, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'un eşi Aliye Ersoy, Havran Şerife ve Ali Soylu Huzurevini ziyaret ederek Huzurevi sakinleri ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

        Huzurevi Müdiresi Yasemin Ertuğ, huzurevi ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Protokol eşleri son olarak Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nın kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Anıt Müzeyi gezen Protokol eşleri Seyit Onbaşı'nın torunu Muhammet Yıkar'dan dedesinin kahramanlığını dinlediler. Vali Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı Seyit Onbaşı'nın kabri başında duygu dolu anlar yaşadı.

        (EME)

        11.10.2016 16:14:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler