Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma'da balık fiyatları ucuzladı

        (Fotoğraflı)

        Türker Yeşil

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, balıkhanede önceki güne kadar 10 ile 12 lira arasında satılan Palamut balığının tanesi 5 liraya düştü. 10 ile 12 lira arasında satılan Hamsi balığının kilosu 7 liraya kadar düştü.

        Bandırma'nın ünlü balıkçılarından Balıkçı Ali Çakıroğlu'da, önceki günlerde kilosu 12 lira olan hamsi 7 liradan satılıyor. En büyük fiyat farkı ise palamutta yaşandı. Palamudun tanesi 12 liradan 5 liraya kadar geriledi.

        Balıkçı Ali adıyla bilinen Ali Çakıroğlu'na göre balık fiyatlarındaki düşüş önümüzdeki günlerde de devam edecek. Çünkü bugünlerde balıkçılar denizlerde fırtına olmaması sebebiyle denize çıkabiliyor ve bol balık avlanıyor.

        Bu sene balığa çok bereketli başladığını söyleyen Balıkçı Ali Çakıroğlu, "Bu sene çok bereketli başladık. Bereket havaların güzel gitmesi nedeniyle davam ediyor. Palamut her geçen gün bollaşarak ucuzluyor. Havalar böyle giderse daha da bollaşacak ve ucuzlayacaktır" dedi.

        (TY-

        11.10.2016 16:43:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler