Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Stadyum İçin İlk Kazma Vuruldu

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çorum'un Sungurlu ilçesine yaptırılacak olan stadyum projesinde ilk kazma vuruldu.

        AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, belediye konut evleri hayat yolu yanına UEFA standartlarında yapılacak stadyum ve spor kompleksin yılbaşına kadar gençler ve sporseverlerin hizmetinde olacağını söyledi.

        Devletimizin spor ve sporseverlere hizmet noktasında verdiği önemin herkesçe bilindiğini ve takdir edildiğini dile getiren Özkan, "Mahmut Atalay Spor Salonu yıllardır gerek spor aletleri gerek zemin gerekse bina olarak bakım onarım görmüyor ve spor aletleri eskimiş ve kullanılamaz durumdaydı. 25 yıldır yapılmayan bu bakım onarım yapılarak salonumuz modern bir görünüm kazanmış başta Basketbol, hentbol, güreş gibi spor dallarında gençlerimizin hizmetine sunulmuştur. Hastane yanındaki Gençlik merkezide hizmetini ifa etmektedir. Yapımına devam edilen yüksek okul son sürat devam etmekte olup bunun yanında yurtta yapılarak gelecek öğrenci sayısı ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Ayrıca Cezaevi ve Kırankışla barajı gibi projeler son aşamasına gelmiş olup sağlayacakları istihdam ve ekonomik katkıları ile ilçemize büyük faydaları olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan stadyum konusunda emeklerinden dolayı yakında başlayacak Cezaevi, Sungurlu Barajı, Yüksek okul, Yurt ve TOKİ Konutları gibi yatırımları adım adım takip eden ayrıca yapımları biten Fen Lisesi, Gençlik Merkezi gibi yatırımlarda yoğun mesai harcayan ve harcamaya devam eden Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye Ilksen Ceritoğlu Kurt ile bu projede emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyoruz." dedi.

        (SŞ-BÖ)

        11.10.2016 17:55:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler