Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Rahmi Doğan, Susuz'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars Valisi Rahmi Doğan, çeşitli incelemelerde bulunmak ve açılış yapmak üzere Susuz ilçesini ziyaret etti.

        Vali Doğan, ilk olarak kaymakam Yusuf İzci ve Belediye Başkanı Murat Uray'ı makamlarında ziyaret ederek, ilçenin sorunları ve yapılması gerekenler hakkında Kaymakam İzci ile Başkan Uray'dan bilgiler aldı.

        Vali Rahmi Doğan, daha sonra beraberindekiler birlikte Susuz Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ve Susuz Anaokulu'na geldi. Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun'un da hazır bulunduğu ziyarette Doğan, sınıfları gezerek okul yetkilileri ve öğrenciler ile sohbet etti. Doğan, sınıflarda öğrencilere de sorular sordu. Öğrencilerin ise verdikleri doğru cevaplar ise Doğan'ın dikkatini çekti.

        Okul ziyaretinin ardından Kaymakam Yusuf İzci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün ile birlikte Vali Rahmi Doğan, önce Susuz Hükümet Konağı olarak kullanılmak üzere restore çalışmaları yapılan Eski Kışla Binası olarak da bilinen tarihi binada yapılan çalışmaları yerinde gördü, ardından da Kurtuluş Savaşı döneminde Susuz ilçesi ve yakın çevresinin Ermeni işgalinden kurtulmasında büyük rol oynayan Şehit Gülizaroğlu Abdullah'ın isminin verildiği Susuz Gülizaroğlu Abdullah Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışını yaptı.

        Kars Valisi Rahmi Doğan, son olarak "Susuz Şelalesi Seyir Terası" projesi kapsamında çalışmaların yapıldığı Susuz Şelalesine geçerek burada incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

        Susuz İlçesi'nde ziyaret ve incelemelerini tamamlayan Kars Valisi Rahmi Doğan, daha sonra kent merkezine döndü.

        (IÇ-AT-Y)

        12.10.2016 11:31:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler