Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamürsel belediye binasında son çalışmalar yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'de başlattığı kent meydanı ve belediye binasının inşa çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel'de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı. Şekillenmeye başlayan meydan ve otopark kısmı ise ufak tefek çalışmaların ardından tamamlanacak. D-130 Karayolu'nun kenarında yapılan bina Karamürsel Belediyesi'nin yeni hizmet binası olacak. Üç blok halinde uygulanan projede 5 bin metrekare açık alanlı meydan yer alıyor. 2 bodrum, zemin ve 2 kattan oluşan yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek. Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak, Karamürsel'e modern bir kent meydanı kazandırılıyor.

        Yapının zemin katında müftülük, nikah salonu, sinema salonları, dükkanlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası ve çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan binanın dış cephesinde traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

        (İG-GY-Y)

        12.10.2016 11:53:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler