Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık'ta Aşure gününde anlamlı hayır

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesinde; Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure hayrına mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.

        Küçükköy Mustafa Türkyılmaz Bayan Kur'an Kursu öğretici ve öğrencileri tarafından düzenlenen aşure hayrına; Küçükköy Merkez Camii İmam Hatibi İlhan Köse'nin yanı sıra çok sayıda mahalle halkı katıldı.

        Düzenlenen etkinlikte; İmam İlhan Köse, Muharrem ayı ve Aşure Günü ile ilgili mahalle sakinleri ve öğrencilerle sohbet ederek, aşure günü ile ilgili bilgiler verdi.

        Yapılan hayır etkinliğinde mahalle halkıyla birlikte dualar eden İmam Köse, Türkiye'nin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacının olduğu bu günlerde vatandaşların birbirine karşı hoşgörü ve dostlukla yaklaşmaları gerektiğine işaret etti.

        Yapılan duaların ardından hazırlanan aşureler mahalle merkezinde afiyetle yenildi.

        (ŞK-

        12.10.2016 12:08:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler