Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toprak, Dicle İlçe Başkanının öldürülmesini kınadı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Diyarbakır'da AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'e yönelik saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

        Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

        Başkan Toprak, "AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert PKK'lı hainlerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bu menfur saldırıların hedefi ülkemizin istikrarına, kalkınma çabalarına, birlik beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle alçak ve hain saldırılardan medet umanlar sonuç alamayacaklarını bilsinler.

        Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlılığından, kardeşliğimizden döndüremeyecektir. Yaşanan bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, terörü lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

        (HT-AHM)

        12.10.2016 13:22:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler