Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli'de sendika ve dernek temsilcilerinden müftülük ziyareti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde sendika ve dernek temsilcileri 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' dolayısıyla Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu'nu ziyaret etti.

        Bağımsız Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Köse, Diyanet-Sen Erdemli İlçe Başkan Yardımcısı Halil Durak, Din Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Bolat, Erdemli Dini Eğitim ve Sosyal Tesisleri Derneği Başkanı Süleyman Mazak'ın katıldığı ziyarette Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu'na çiçek takdim edildi.

        Ziyarette konuşan sendika ve dernek başkanları din görevlilerinin yaşadığı sorunları ve vatandaşların beklediği hizmetleri dile getirdi.

        Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu burada yaptığı konuşmada ilçede sahil kesiminde camiye duyulan ihtiyaca değindi.

        Türkmenoğlu, yaz aylarında özellikle Kargpınarı ve Çeşmeli Mahalleleri'nin sahil kesiminde nüfusun katlanarak arttığını belirterek, "Sahil şeridimizde en az 3-4 camiye ihtiyaç duyuyoruz. Bu ihtiyacın giderilmesi içinde çalışma başlatacağız" diye konuştu.

        (OKİ-Y)

        12.10.2016 14:56:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler