Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Öz, ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Fatih Ortaokulu, Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu, Bahçelievler Kız Kuran Kursu ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Zafer Öz, ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ve Şube Müdürü Fahrettin İlter ile birlikte Fatih Ortaokulu ve Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Öz, ziyarette bulunduğu okulların genel durumu, eksiklikleri, sorunları ve eğitim öğretim konusunda aksaklıklarla ilgili okul müdüründen ve öğretmenlerden bilgi aldı. Daha sonra sınıfları gezen Öz, öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin dilek ve temennilerini dinledi, öğrencilere derslerine çalışmalarının yanında ders dışı boş zamanlarında kitap okumalarını çeşitli sportif faaliyetlere katılmalarını söyledi.

        Okul ziyaretleri sonrası Bahçelievler Kız Kuran Kursu'nu ziyaret eden Kaymakam Öz, ziyarette bulunduğu kursun genel durumu, eksiklikleri, sorunları ile ilgili İlçe Müftü Vekili Yaşar Topçu'dan ve kurs hocalarından bilgi aldı. Hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden Öz, öğrencilerin dilek ve temennilerini dinleyerek, sorunların ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi konusunda İlçe Müftü Vekili Yaşar Topçu'ya talimatlar verdi.

        Kaymakam Zafer Öz, son olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak yürütülen projeler ve çalışmalar ile ilgili Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hikmet Palandöken'den bilgi alan Öz, yürütülen projeler ve çalışmaların aksamaması konusunda talimatlar verdi.

        (ÖB-ÖB-Y)

        12.10.2016 15:42:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler