Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şile'de hedef olimpiyatlar

        - Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu, Şile Spor U-17 takımı futbolcularıyla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile Spor U-17 takımı futbolcuları ile yapımı tamamlanan Şile Spor Merkezi'nde bir araya geldi. Sporcularla bol bol sohbet eden ve merkezi gezdiren Başkan Can Tabakoğlu, sporculara derslerini aksatmamalarını ve spor yapmayı bırakmamalarını, başarılı birer sporcu olmayı hedeflemelerini söyledi.

        Türkiye'yi uluslararası platformlarda temsil eden bir Şile hayali ile yapımına başlanan Şile Spor Merkezi'nin inşaatı sona erdi. Başkan Tabakoğlu, 2017 yılı içerisinde açılışını yapmayı planladıkları spor merkezinde geleceğin milli yüzücülerini, milli futbolcularını, olimpiyat atletlerini ve hemen her spor dalında sporcuları yetiştirmeyi hedeflediklerini iletti. Merkezde Şile Spor U-17 takımı ile bir araya gelen Başkan Tabakoğlu, "Bir Şileli olarak hayallerimiz var. Biz bu mesleğe Şile için hayal ederek başladık ve bir hayalimizi daha gerçekleştirmemize çok az kaldı. Geleceğin sporcularını yetiştirmek ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etmek istiyoruz. İleride olimpiyatlarda neden Şileli bir yüzücü bayrağımızı dalgalandırmasın. Spor merkezimizde iki adet yarı olimpik yüzme havuzumuz, halı sahamız, koşu parkurumuz, fitness salonumuz, saunamız mevcut, kendini geliştirmek isteyen bireylerimiz için tüm imkanları sağlayacağız. Spor hocalarımız sporcularımıza yardımcı olacaklar. İşin özü yaptığımız bu yapı ile geleceğin milli sporcularını yetiştirmeyi, Şileli sporcuların olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmesini hayal ediyoruz. İnanıyorum ki bugüne kadar her hayalimizi gerçekleştirdik bunu da gerçekleştireceğiz" dedi.

        Tesise gelen vatandaşlar gün boyu tesiste zaman geçirebilecekler. Tesiste bulunan iki adet yarı olimpik yüzme havuzu, koşu parkuru, fitness salonu, halı saha, saunalar, bowling salonu, kafeterya ve teraslarla vatandaşlar hem sporlarını yaparken hem de sosyal yaşam alanlarını kullanabilecekler.

        (EY-Y)

        12.10.2016 18:59:21 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler