Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavrukurt İzci Ünitesi'nden doğa yürüyüşü

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Atatürk İlkokulu Yavrukurt İzci Ünitesi tarafından 5 kilometrelik doğa yürüyüşü yapıldı.

        Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni İzci Lideri Yusuf İzzettin Kelek nezaretinde 26 minik izci ve 4 izci gönüllüsü ile birlikte Kutluhallar köyü istikametine doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

        İzci Lideri Yusuf İzzettin Kelek, yavrukurtlar ile birlikte okuldan çıkış yaparak merkez Yukarı Bahçe, Beyköy ve Kutluhallar Köyü yolunu takiben gidiş-geliş 5 kilometre süren doğa yürüyüşü yaptıklarını söyledi.

        Kelek" Etkinlik yavrukurtların yürüyüş düzenini öğrenmeleri, yürüyüşe çıkarken alınacak malzemelerin belirlenmesi ve yürüyüş güzergahının belirlenmesinde dikkat edilecek hususları öğrenmeleri açısından çok yararlı geçti" dedi.(MA-EFE)

        13.10.2016 10:15:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler