Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Özefe, Doğalgaz Boru Hattını İnceledi

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahab Valisi İbrahim Özefe, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) istasyonunun kurulacağı alana giderek, devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

        İlçe ziyaretleri kapsamında Posof ilçesine giden Vali Özefe, Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret ederek, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar'dan brifing aldı.

        İlçe esnafları ile belediye arasında yapılan toplantıya da katılarak esnaflarla sohbet eden Vali Özefe, daha sonra ilçe devlet hastanesi ve bu yıl ilk kez öğrenci alan yüksek okulu ziyaret etti. Hastane ve yüksek okulun durumu hakkında kurumların yetkililerinden bilgi alan Vali Özefe, ilçe merkezinde yapımı devam eden sağlık lojmanı inşaatında da denetlemede bulundu.

        İlçede ki incelemelerini sürdüren Vali Özefe, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) istasyonunun kurulacağı alana giderek, devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Projenin durumu ve ilerleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Özefe, ardından BOTAŞ'ın işletmesini yaptığı Gürcistan sınırında ki Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) ham petrol hattı üzerinde ki ölçüm istasyonu ile yine ilçe sınırlarında bulunan sevk istasyonlarını ziyaret etti. İstasyonlarda ki çalışmaları yerinde görerek, yetkililerden bilgi alan Vali Özefe daha sonra ilçeden ayrıldı.

        (OY-AT-Y)

        13.10.2016 10:28:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler