Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran Üniversitesinde sigara bırakma polikliniği açıldı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği, Sigara Bırakma Polikliniğini hizmete açtı.

        Şanlıurfa'da sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar için Harran Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalına bağlı açılan Sigara Bırakma Polikliniğine, sigarayı bırakmak isteyen herkesin başvurabileceği ve bilgi alabileceği açıklandı. Poliklinik, sigara bırakma konusunda her türlü desteği veriyor.

        Sağlık Bakanlığı Alo 171 Sigara Bırakma Hattından, hastanenin servis ve polikliniklerine yönlendirilen hastalar randevuya gerek kalmadan muayene edilmeye başlandı. Mesai saatleri içerisinde direkt olarak üniversite hastanesine gelip hizmet alınabileceğini belirten Sigara Bırakma Polikliniği Sorumlu Hekimi Yrd. Doç Dr. Dursun Çadırcı, "Psikoterapi veya ilaç tedavisi seçeneklerimiz arasındadır. Tablet, nikotin bandı, nikotin sakızı ilaçla tedavi seçeneklerimiz var. Hastalarımıza göre farklı yöntemler kullanıyoruz. Gelen hastaların tercihleri de dikkate alınarak, bağımlılık derecelerine göre tedavi seçimi yapılmaktadır" diye konuştu.

        (Şİ-BRN-Y)

        13.10.2016 12:14:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler