Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜNİ-SAM'dan SAMULAŞ'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Üniversiteli Samsunsporlular Taraftar Grubu (ÜNİ-SAM) Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

        ÜNİ-SAM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Samancı, Başkan Yardımcısı Samet Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Çalı tarafından gerçekleştirilen ziyarette SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan'a Samsunspor ÜNİ-SAM atkısı hediye edildi.

        ÜNİ-SAM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Samancı, yeni Gar-Tekkeköy hattı üzerinde bulunan istasyona Samsunspor isminin verilmesi ve Samsunspor logosu konulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek SAMULAŞ yönetimine teşekkür etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette ÜNİ-SAM'ın yaptığı faaliyetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verildi.

        (SAM-SLH-Y)

        13.10.2016 13:15:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler