Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Motosiklet Tutkunları Özel Pist istiyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Tuna İşleyen

        Kamera : Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde Motosiklet Tutkunları özel pist olmayınca antrenmanlarını Yaylacık Ormanları'nda gerçekleştiriyor.

        Tavşanlı ve Kütahya'nın diğer ilçelerinden yaklaşık 30 kişilik bir grup motosiklet tutkunu Yaylacık Ormanları'nda gezi düzenleyerek antrenman yaptı.

        Pist yapılması halinde motosikletçiler hem ilçede hem de diğer şehirlerde yapılacak ola yarışmalara katılacaklar.

        Bir motor pist alanının olmadığından dert yanan Motosiklet tutkunlarının lideri İhsan Özyurt gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında şunları söyledi; " Dağlarda antrenman yapmaya çalışıyoruz. Tavşanlı'da bir kros pisti olmadığı için Yaylacık Ormanlarında arkadaşlarla geziyor ve antrenman yapmaya çalışıyoruz. Tavşanlılı yetkililerden bizlere bir kros pisti yapmasını rica ediyoruz ve bu arkadaşlarımızın teşvik edilmesi gerekiyor. Şayet bir pist yapılırsa başarılı dereceler alacağımıza inanıyorum."

        Çavdarhisar ilçesinden Tavşanlı'ya bu özel program için gelen motosiklet tutkunlarından Süleyman Göktaş ise; "Daha önce de defalarca geldik buraya, fakat burada dağlarda geziyoruz. Böyle büyük bir yerde bir tane pistin olmaması ilginç, bu kadar motorcu var çevremizde. En az 70 bin nüfuslu bir ilçe, biz 2 binlik bir ilçe de çok büyük bir pist yaptık. Arkadaşlar mağdur yani, bu şekilde buralarda vakit geçiriyorlar" dedi. (Tİ - EFE)

        13.10.2016 14:08:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler