Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da Araklı ve Of ilçelerinde aşure dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Araklı ve Of ilçelerinde aşure etkinlikleri düzenledi.

        Araklı ilçe merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, kamu kurumları ve STK'ların yetkilileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının konseriyle başlayan program, Kur'an-Kerim tilavetiyle devam etti.

        Aşure günü etkinliğinde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek "15 Temmuz'daki hainler sürüsünün ihanetine millet olarak karşı durup geçit vermedik. Bu birlik ve beraberlik inşallah ilelebet devam edecektir. Burada bir aradayız, hep beraberiz. Biz Araklı'ya ne kadar hizmet etsek, ne kadar hizmetkârlık etsek azdır. Onun için biz gece gündüz hizmete devam edeceğiz. Araklı Trabzon'un büyük ilçelerindendir, gelişmeye çok müsait bir ilçedir. Trabzon'un yükselen yıldızıdır" dedi.

        Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü yol çalışmaları hakkında da hemşehrilerine açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Kar düşene kadar yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yıl itibariyle, Trabzon'umuza Cumhuriyet tarihinde bu zamana kadar olmamış şekilde 100 milyon TL'lik asfalt ve betonlama hizmetini gerçekleştirmiş olacağız. Önümüzdeki yılın yol programını da şimdiden hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Gümrükçüoğlu'nun konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Başkan Gümrükçüoğlu; Kaymakam Tezcan ve Başkan Çebi ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı. Söz konusu programın ardından Araklı Belediyesine yeni alınan iş makineleri Başkan Gümrükçüoğlu tarafından törenle hizmete sokuldu.

        Trabzon'un Of ilçesinde de Büyükşehir Belediyesi tarafından aşure günü etkinliği düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Oktay Saral ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarialioğlu'nun hazır bulunduğu programa Oflular yoğun ilgi gösterdi.

        (OK-ÖS-Y)

        13.10.2016 16:46:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler