Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal, Pazar esnafıyla buluştu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile birlikte pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

        Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, pazarcı esnafı ile buluştu. Pazarda satış yapan esnaf ve vatandaşlara hayır alışverişler ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Tutal ve Konurer vatandaşları dinleyerek talep ve sorunlarını dinledi.

        Başkan Tutal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ekim Cuma günü Konya'yı ziyaret edeceğini hatırlatarak, Konya'daki Kılıçarslan Şehir Meydanında düzenlenecek mitinge vatandaşları davet etti. 14 Ekim Cuma sabahı Saat 10.30'da Pazaryerinde araçların kaldırılacağını kaydeden Başkan Tutal, "Seydişehir'den mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için belediye olarak yeterli sayıda otobüs ve araçlar tahsis ettik. Cumhurbaşkanımızın Konya'da düzenleyeceği mitinge tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

        (İHA-Y)

        13.10.2016 17:49:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler