Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Köşker, binlerce Gebzeliye aşure dağıttı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Kaan Kızıl

        Kamera : Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi tarafından Muharrem ayı vesilesiyle Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda binlerce Gebzeliye aşure ikramında bulunuldu.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Muharrem ayı nedeniyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzeliye aşure dağıttı. Aşure dağıtımı programında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra Gebze Belediye Başkan yardımcısı Engin Güzel, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

        15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında vatandaşlara aşure dağıtan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Muharrem ayı münasebetiyle bugün burada Mustafapaşa Külliyemizin yanında namaz çıkışında aşure dağıtıyoruz. Kerbela'da Hz.Hüseyin'in ehlibeyti ile beraber yok edilişi, katledilişi ve onun yanında mücadele veren herkesin katli ve bugünde muharrem ayı içerisinde aşure günü olarak bunun anma günleri düzenleniyor. Bizde muharrem ayı mübarek olsun diyoruz. Oruçlarını Allah kabul etsin. Aşuremizin içinde ki bol bereket gibi ailelerimizin evlerinde bolluk bereket eksik olmasın. Vatanımız milletimizde birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah. Bu coğrafyada bir sürü oyunlar oynanıyor ama inanıyorum ki sayın cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, bakanlarımızın, hükümetimizin ve vatandaşımızın birlik beraberliği içerisinde inşallah bu coğrafyada kardeşliğimiz her geçen gün daim olacak. Bütün Müslüman kardeşlerimizin Muharrem ayını kutluyorum" dedi.

        Kent meydanında düzenlenen aşure dağıtım programı yapılan dua ile sona erdi.

        (KK-RFK-Y)

        13.10.2016 19:08:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler