Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAFSAD'tan Başkan Kırteke'ye plaket

        (Fotoğraflı)

        Hasan Eryılmaz

        MALATYA (İHA) - Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke'ye plaket takdim etti.

        MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Konuk, MİMDER Başkanı Mustafa Kırteke'yi ziyaret ederek, Uluslararası Malatya Fotokamp Projesine olan katkılarından dolayı plaket takdim etti MİMDER Başkanı Mustafa Kırteke'in Uluslararası Malatya Fotokamp Projesine ciddi katkılar sunduğunu belirten MAFSAD Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Konuk,"Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hazırlanan bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Uluslararası Malatya Fotokamp Projesini bu yılda başarı ile tamamladık. Projemize destek sunan kampın daha kaliteli daha güzel etkinliklerle desteklenmesini sağlayan destekçilerimizi ziyaret ediyoruz. Bunların başında MİMDER Başkanı Mustafa Kırteke geliyor, kendileri hem ilkinde hem de ikinci fotokampta ciddi anlamda destek sağladı. Bu anlamda kendilerini ziyaret ederek bir teşekkür plaketi taktim ettik. Fotokamp fikri ile yola çıkarken her yıl bir ilçede yapmayı planlıyorduk ama ikincisini de Levent Vadisi'nde yaptık. Çünkü Levent Vadisi kıymetli bir yer tanıtılmaya ihtiyacı olan bir yer" şeklinde konuştu.

        MİMDER Başkanı Mustafa Kırteke ise Uluslararası Malatya Fotokamp Projesinin Levent Vadisi'nde yapılması kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Kırteke, "Eksikliklerimiz olmuş olabilir, bu eksikliklerimizi istişare ederek giderir, 3. Uluslararası Malatya Fotokamp Projesini daha şen ve daha kapsamlı yaparız. Şahsım ve ilçe olarak elimizden gelen bütün gayretleri vermeye hizmetleri yapmaya açığız. Biz MİMDER ve Doğanlar Mahallesi sakinleri olarak 3. Uluslararası Malatya Fotokamp Projesinin yine Akçadağ'da yapılmasını istiyoruz, bu anlamda her türlü desteğe açığız" diye konuştu.

        (HE-ZIG-Y)

        14.10.2016 09:32:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler