Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağcılarlı sporcular Konya'dan madalyayla döndü

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Konya'da, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir adına düzenlenen Teakwondo Gençler Şampiyonası'nda Bağcılarlı Sena Nur Ertürk 59 kiloda Türkiye ikincisi, Buket Kaptan da Türkiye üçüncüsü oldu.

        15 Temmuz Ömer Halisdemir Teakwondo Gençler Şampiyonası, Konya Selçuklu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türkiyeden çok sayıda sporcunun katılarak ter döktüğü müsabakalar çekişmeli geçti.

        Bağcılar'ı 59 kiloda temsil eden Sena Nur Ertürk yedi maçı kazanarak Türkiye ikincisi gelirken, Buket Kaptan ise altı maçı kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.

        "Anlamlı bir şampiyonadan madalya ile döndüler"

        Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçeyi artık birçok spor dalında temsil ettiklerini belirterek, son yıllarda genç sporcuların Uzakdoğu sporlarında da önemli başarılar elde ettiğini söyledi. Çağırıcı, çok anlamlı bir şampiyonadan madalya ile dönen genç sporcuları ve Taekwondo Takımı Antrenörü Kenan Çil'i tebrik ederek her zaman desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

        (HB-ÖK-Y)

        14.10.2016 11:18:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler