Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Çolakoğlu'ndan Güzel'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün Çolakoğlu, Varto Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Muş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün Çolakoğlu ve beraberindekiler, Varto Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümral Güzel'i makamında ziyaret ettiler. Müdür Ergün Çolakoğlu, Varto ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Müdürümüz Ümral Güzel hanımla ilçede yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizde hizmetin eksiksiz yapıldığını görmemize rağmen vatandaşlara daha rahat ve kaliteli hizmetlerin verilmesi için nelerin yapılması konusunda kendilerini bilgilendirdik. Binamızın fiziki yapısını yerinde gördük, eksikliklerin giderilmesi yönünde de gerekli bilgileri verdik. İlçe müdürümüz bizi güzel bir şekilde karşıladı, kendisine teşekkür ederim" dedi.

        İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümral Güzel ise, ziyaretin olumlu geçtiğini belirterek, "Bizi ziyaret ettikleri için kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        (MSA-Y)

        14.10.2016 11:29:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler