Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulanık ilçesi hizmete doyacak

        - Bulanık Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Ömer Şahin:

        - "Bulanık ilçesi büyük bir şantiyeye dönecektir"

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Belediyesine kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, yıllarca yapılmayan hizmetleri bir yılda tamamlayacakları söyledi.

        Bulanık Belediye Başkan Vekili Ömer Şahin, ilçede yapılan ve projeleri devam eden çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Şahin, ilçenin tamamında içme suyu şebekesinin ve kanalizasyonun yenileneceğini söyledi. Kanalizasyon çalışması için proje ihale aşamasında olduğunu aktaran Şahin, "Kayyum olarak göreve geldiğim günden itibaren kanalizasyon projesi için kolları sıvadık. Projeyi tamamladık ve ihaleye çıkacak. Eskiden yapılan kanalizasyonların yüzde 20'si sıhhatli ve kullanımlı bir şekilde değildi. Yapılacak olan kanalizasyon, ilçe için ömürlük olacaktır. İnşallah bir yıl içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunulacaktır. Böylelikle ilçemizde yatırıma engel hiçbir hal kalmamış olacaktır. İçme suyu projesi de bitti, inşallah yakında ihaleye çıkacağız. Saniyede yüz litre su gelecek şekilde hizmete sunacağız. İlçemize kayyum olarak değil, sizden biriyim ve bu ilçeye hizmet için geldim. İnşallah bu kısa sürede ilçemize en güzel hizmetleri yapacağız. İlçede bulunan bütün camilere temizlik malzemesi dağıtacağız. İlçenin belirli yerlerine şikayet kutularını dağıtacağız. Belediyeyle ilgili sorunları her vatandaş istediği zaman atabilir. İsim yazması önemli değil. Belediyemize kameralar taktık. Hizmet binamızda en güzel şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

        "Yıllarca yapılmayan hizmetleri bir yılda tamamlayacağız"

        Ömer Şahin, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını ifade ederek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçemize parklar, sosyal alanlar ve belediyemizin hizmetine dört veya beş araç verecekler. 5 kilometre ilçe içerisinde asfaltlama sözü verdiler. Türkiye Belediyeler Birliğinden de bir greyder ve kuka talebinde bulunduk. Yıllarca yapılmayan hizmetleri bir yılda tamamlayacağız. Halkımız bizden memnun olması için bütün temizlik elemanları, 24 saat eksiksiz çalışmalarına devam ediyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesinde temizlik araçları temin edeceğiz. Bulanık ilçesi büyük bir şantiyeye dönecektir. Tarihinde görmediği hizmetleri bu kısa dönemde bulacaktır inşallah. Çünkü Bulanık halkı en iyisine layıktır. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır" şeklinde konuştu.

        (MSA-Y)

        14.10.2016 12:01:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler