Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye baraj ile suya hasret giderecek

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yapılması planlanan Reşitköy Barajı ile ilçe suya hasret giderecek. 1957 yılında ilk adımları atılan ve yılan hikâyesine dönen Burhaniye Reşitköy Barajı için müjdeyi Belediye Başkanı Necdet Uysal verdi.

        Bölgede incelemelerde bulunmak üzere gelen DSİ Balıkesir Bölge Müdürü Erol Şenöz ve beraberindeki heyeti, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal karşıladı. Bölgede yapılacak olan işler hakkında bir nevi ön keşif için gelen teknik ekip ve ilgili müdürleri ile Burhaniye'ye gelen Erol Şenöz, Burhaniye Belediye Başkanı ve köylülerle istişareler de bulundu. Ayaklı Mesire Alanında DSİ heyetine verdiği yemekte, barajın yapılacağı bölgede kalan kırsal mahalle muhtarlarını da ağırlayan Başkan Uysal, muhtarların merak ettiği cevapları birinci ağızdan duymalarını sağladı. Yemeğe, Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve Burhaniye Belediyesi daire müdürleri de katıldı. Teknik ekipten gerekli bilgileri ve merak edilenleri direkt yetkililere sorma imkânı bulan mahalle muhtarları, Başkan Uysal'a, teşekkür etti. Başkan Uysal'da, Reşitköy Barajının ihaleye hazır hale gelmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederken,"Bizler halkımızın hizmetkarıyız. Projede emeği geçen devlet büyüklerimize minnettarız. Baraj ile Burhaniyemiz suya hasret giderecek. Hayal olan projeleri gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz."dedi.

        (FT-BT)

        14.10.2016 12:16:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler