Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hafta sonu bazı yollar trafiğe kapatılacak

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te hafta sonu oynanacak basketbol ve futbol müsabakalarından dolayı bazı yollar trafiğe kapatılacak.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda,15 Ekim'de Şahinbey (Karataş) Spor Salonunda yapılacak olan Gaziantep Basketbol takımı ile Pınar Karşıyaka Basketbol takımı arasında yapılacak müsabaka nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama, "Karataş Spor Salonunda 15 Ekim 2016 günü saat 17.00'da Gaziantep Basketbol takımı ile Pınar Karşıyaka Basketbol takımları arasında oynanacak olan basketbol müsabakasından dolayı saat 15.00'dan itibaren maç bitimi seyirci dağılımına kadar; Karataş 416. nolu cadde ile 414. nolu cadde kavşağından trafik akımının kesilerek, 410 nolu cadde istikametine trafik akımının verilmesi, 401 nolu cadde ile 409 nolu sokak kavşağı, 410 nolu cadde ile 401 nolu cadde kavşağı, 402 nolu sokak ile 410 nolu cadde kavşağı, 416 nolu cadde ile 410 nolu cadde kavşağı araç trafiğine kapatılacaktır" dedi.

        Pazar günü de bazı yollar kapatılacak

        16 Ekim'de Kamil Ocak Stadyumunda yapılacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

        ile Samsunspor takımları arasında yapılacak müsabaka nedeniyle de bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuldu.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Kamil Ocak Stadyumu'nda 16 Ekim 2016 günü saat 16.00'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Samsunspor takımları arasında oynanacak olan futbol müsabakasından dolayı saat 14.00'dan itibaren maç bitimi seyirci dağılımına kadar; İstasyon Caddesinin Sanayi Odası Kavşağından kapatılarak Ali Fuat Cebesoy Bulvarından gelen trafik akımının Nizip Caddesi istikametine, Hürriyet Caddesinden gelen trafik akımının Derekenarı ve Kıbrıs Caddesine yönlendirileceği, Kamil Ocak Caddesinin Eski Müze Kavşağı ile Şehitkamil Kaymakamlığı Kavşağına kadar olan kısmının kapatılarak, trafik akımının Kıbrıs Caddesi istikametine aktarılacağına, Sebahat Göğüş Caddesinin Şehitkamil Kaymakamlık Kavşağı ile Prof.Dr.Muammer Aksoy Bulvarına kadar olan kısmının kapatılarak araç trafiğinin Kıbrıs Caddesi istikametine, Derekenarı Caddesinin Ali Nacar Camii Kavşağından Stat Kavşağına kadar olan kısmın kapatılarak, trafik akımının Kepkep Sokak istikametine yönlendirileceği, Hürriyet Caddesi Balıklı Parkı ile Maarif alt geçidin İstasyon Caddesi istikametinin kapatılarak, trafik akımının Suburcu Caddesi ile Atatürk Bulvarı yönüne, Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, Emniyet Üçlü Kavşağından Vilayet istikametinin kapatılarak, trafik akımının Grand Kavşağı istikametine ve Şehit Yusuf Erin Caddesinin Büyükşehir Belediye Kavşağından kapatılarak, trafik akımı Nil Kavşağı istikametinden verilecektir" denildi.

        14.10.2016 12:40:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler