Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'te 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ve Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğinde düzenlenen "15 Temmuz Milli İrade Destanı" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

        BEÜ Merkez Konferans Salonunda açılan serginin iki gün boyunca gezilebileceği bildirildi. Serginin açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, rektör yardımcıları Prof. Dr. Aydın Büyüksaraç, Prof. Dr. Sezai Yalçın ve Bitlis Kız Yurdu Müdiresi Özlem Gencer birlikte kesti.

        Demokrasi şehitlerini anma açısından çok önemli bir sergi düzenlediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, böyle bir durumun bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Durumun ciddiyetinin zaman geçtikçe daha iyi anlaşıldığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Doğru, daha sonra sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.

        (VO-MSA-Y)

        14.10.2016 12:47:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler