Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da CHP'den öğrenciler yararına kermes

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde CHP İlçe Teşkilatı tarafından, ilçedeki maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

        CHP Niksar İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Başar, Ticaret ve Sanayi Odası lokalindeki kermesin açılışında yaptığı konuşmada, kadın kolları üyesi kadınların, öğrencilere ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes açtığını söyledi. Kermes açılışına CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Tokat İl Başkanı Feramuz Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri, Yazıcık Belde Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Turak, İlçe Müftüsü Ali Canpolat ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Ali Canpolat'ın duasının ardından açılışı yapılan kermeste konuşan CHP İlçe Başkanı Zafer Başar, 3 gün boyunca açık kalacak olan kermesten elde edilecek gelirin öğrenciler için harcanacağını söyledi.

        Daha sonra konuşan CHP Tokat İl Başkanı Feramuz Şahin, "Bu kermesi çok önemsiyorum, öğrencilerimizi, gençlerimizi çok önemsiyorum. Bu genç nesiller inşallah önümüzdeki süreçte her biri vatansever, her biri yurt aşkıyla yanan genç arkadaşlarımızı hep beraber destekleyeceğiz" dedi.

        Programda son olarak konuşan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise kermeste elde edilecek gelirlerin eğitim yararına kullanılacak olmasından dolayı kadın kolları üyelerini kutladığını belirterek "Gerçekten bizim için en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu nedenle de ülkenin geleceği olan çocuklar için bu kermesin açılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimiz için geleceğimiz için ne yapsak azdır. Bu güzel niyetlerin başarıya ulaşacağına inanıyorum" diye konuştu.

        Yiyecek, içecek, süs eşyası, aksesuar, organik ürünler gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı kermesin üç gün süreyle açık kalacağı bildirildi.

        (SÖZ-SLH-Y)

        14.10.2016 13:15:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler