Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan Belediyesinden asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Belediyesi; yol genişletme, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasına aralıksız devam ediyor.

        Eski Ahlat yolu güzergahında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri; yol genişletme, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını aynı anda yürütüyor. Gidiş dönüş olmak üzere yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki yol ve kaldırım yapım çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Eski Ahlat yolunun çok sık kullanıldığını ve daha önce çok dar olduğunu belirten Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, "Eski Ahlat yolu güzergahımız çok fazla kullanılan alternatif yollarımızdan biri. Bu yolumuz çok dardı ve yayaların kullanacağı kaldırımlar bulunmuyordu. Yeni yaptığımız ve açılışını kısa süre önce gerçekleştirdiğimiz feribot mevkiindeki köprüden başlayarak TOKİ konutlarına kadar olan güzergahtaki yolumuzu genişletip yaklaşık 10 kilometrelik sıcak asfalt döktük. Bunun yanı sıra yine aynı şekilde yolumuzun sağına ve soluna parke taşı kullanarak yeni kaldırımlar inşa ettik. Son aşamalarına geldiğimiz yol ve kaldırım yapım çalışmamızı kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Öte yandan yeni belediye binası, Fuar Alanı Sergi ve Kongre Merkezi ve hayvan pazarı gibi önemli birçok projemiz devam etmekte. Belediye olarak ilçemizi geleceğe taşıyacak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Projelerimizi gerçekleştirirken verdiğimiz sıkıntılara katlandıkları ve hoşgörüleri için bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yol genişletme, asfalt ve kaldırım çalışmalarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

        (HO-MSA-Y)

        14.10.2016 11:41:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler