Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Ticaret Odası, ÇYDD ve SÖGİAD'tan "Genç Fidanlar Projesi"

        - Proje gençlere staj ve yarı zamanlı iş imkanı sağlamayı amaçlıyor

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Ticaret Odası, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Söke Şubesi ve Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) 'Genç Fidanlar Projesi'ni hayata geçiriyor.

        Genç Fidanlar Projesi; Ekonomik olarak güçlenip kendi kendine yetebilen bireyler oluşturarak, donanımlı, bilgileriyle de okullarında, çevrelerinde örnek gençler yetiştirilmesini sağlamayı amaçlıyor. Özellikle Söke'ye eğitim görmek için gelen ve ekonomik durumu yeterli olmayan Meslek Lisesi ve Üniversite öğrencilerine staj, yarı zamanlı iş imkanı, ile devamın da sürekli iş olanağı sağlayarak genç işsizliği ile mücadeleye katkıda bulunmayı da amaçlayan projede Söke'nin üç köklü sivil toplum örgütü el ele çalışacak.

        Proje ile ilgili yapılan çağrıda Söke'de faaliyet gösteren tüm işletmeler ve iş adamlarına seslenilerek; "İşletmeler ve işadamlarımızın bu projeye destek vermeleri ve iş yerlerinde öğrencilere staj veya yarı zamanlı iş imkanı sağlamalarını bekliyoruz" denildi. Çağrıya kulak veren işadamları ve işletmelerin ÇYDD Söke Şubesi ile iletişim kurmaları istenildi.

        (LT-İK)

        14.10.2016 14:13:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler