Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi inşaat malzemesi alım işi ile ilgili ihale açtı

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, muhtelif yerlerde kullanılmak üzere inşaat malzemesi alım işi ile ilgili ihale açtı.

        Kartepe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nce talep edilen, 'Kartepe Belediyesi muhtelif yerlerinde kullanılmak üzere, inşaat malzemesi mal alım işi' için ihale açıldı. İhale, 18 Ekim 2016 Salı Günü saat 10.00'da açık usul ile yapılacak.

        Belediye toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebiliyor ve 150,00-TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe/Kocaeli adresinden temin ediliyor.

        İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda (EKAP) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabiliyor.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr internet adresi ve www.facebook.com/kartepebelediye sosyal medya adresi üzerinden canlı yayınlanacak.

        (RFK-Y)

        14.10.2016 14:27:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler