Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor tesisleri hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Ayvalık Belediyesi, sosyal alanları bir bir düzenleyerek, halkın kullanımına tekrar açma hizmetlerine devam ediyor.

        Ayvalık Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle Ayvalık'a üç tane halı saha kazandırıldı. Sarı Zeybek Spor Tesisleri yapılan açılış törene Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, başkan yardımcısı Gökay Bacan'nın yanı sıra daire amirleri katıldı.

        Açılış Konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Bu tesisin yenilenme aşamasında katkıları bulunan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cem Hamzaoğlu'na Ayvalık sporuna ivme kazandırdığı için, başkan yardımcısı Gökay Bacan'a her aşamasında bizzat bulunduğu için, çalışan ekiplere teşekkürlerini sundu. Ayvalık'a güzel bir tesis kazandırdıkları için oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

        Tesisin açılış kurdelesini Kaymakam N. Kemal Nazlı, Başkan Rahmi Gençer ve Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel yaptı. Programda Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Belediye takımları karşı karşıya geldi ve kazanan taraf dostluk oldu. Tesislerde Ayvalık Atletizm Klubü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)'nin ofisleri ile tüm soyunma odaları, tuvaletler ve çevre düzenlemesi de yapıldı.

        (ŞK-EME)

        14.10.2016 15:00:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler