Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ergün, Jeopark Kula Belediyespor'u ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Jeopark Kula Belediyespor yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncuları nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün de Manisa'yı Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde temsil eden ekibe yeni sezonda başarılar diledi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni sezonda Erkekler Voleybol 1. Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Jeopark Kula Belediyespor'u makamında ağırladı. Ziyarete Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı Başkanı Vedat Yılmaz, Kula Belediye Başkan Vekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Antrenör Mustafa Çayır ve oyuncular katıldı. Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Kula Belediye Başkan Vekili Faik Şentürk, takım kaptanı Ali Çayır, Başkan Ergün'e takım forması ve içinde Kula'ya özgü ürünlerin olduğu hediye takdiminde bulundu.

        "Yeni sezonda başarılar diliyorum"

        Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Manisa'yı temsil eden tek takım olmasından dolayı Jeopark Kula Belediyespor'u tebrik eden Başkan Ergün, oyunculara başarılı ve sakatlıksız bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. Spora yapılan yatırımların asla karşılıksız kalmayacağını, bunun en güzel örneklerini de Atletizm, Okçuluk ve Maraton koşularında elde edilen başarılarla Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sergilediğini dile getiren Başkan Ergün, Jeopark Kula Belediyespor'dan sezon sonunda şampiyonluk beklediğini sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarına içinde Manisa'ya özgü ürünlerin bulunduğu hediyeler takdim etti.

        (SC-Y)

        14.10.2016 16:51:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler