Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanının Acı Günü

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'nin annesi Zekiye Köstekli (91) hayatını kaybetti.

        Bir süredir tedavi gördüğü evinde hayatını kaybeden anne Köstekli Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

        Kırıkkale'nin ilk lokantacılarından birisi olan merhum Yaşar Köstekli'nin eşi, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'nin annesi Zekiye Köstekli tedavi gördüğü evinde hayatını kaybetti. Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilen anne Köstekli'nin cenaze namazına Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, İl Jandarma Komutanı Alb. İsa Çakmak, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile esnaflar katıldı.

        (BÖ)

        14.10.2016 17:19:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler