Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvacık Belediyesinden aşure ikramı

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde belediye tarafından Muharrem ayı sebebiyle ilçenin 3 farklı noktasında aşure dağıtıldı.

        Aşure dağıtımına, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, AK Parti Ayvacık İlçe Kadın Kolları Başkanı Handan Gençtepe ve yönetimi, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Emine Aydın, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, "Bu günün anlamı bizim için çok değerlidir. Aşure bolluğun ve bereketin simgesidir. Atalarımız yıllardan bu yana sürdürdüğü bu gelenekleri halkımızla paylaşıyoruz. İlçede yaşayan halkımıza bu değerli günde aşure ikram ederek, paylaşmayı, hoşgörüyü, birlik ve beraberliğimize dikkat çekmek istiyoruz. Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesidir. Bu vesile ile Muharrem Ayı ve Aşure Günü'nün, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur, mutluluk ve savaşsız bir dünya diliyorum" dedi.

        (UYC-MA)

        14.10.2016 17:36:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler