Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Redd Nilüfer'de gönülleri fethetti

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Rock müziğin sevilen grubu Redd, Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği konserde hayranlarıyla buluştu.

        Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Redd konseri müzik tutkunlarına muhteşem bir

        gece yaşattı. BAOB Oditoryum'da düzenlenen konsere Redd hayranları büyük ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk de konseri izleyenler arasındaydı. Rock müziğinin en sevilen gruplarından Redd'in solisti Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş, akustik konser serisinin Bursa durağında unutulmaz konsere imza attı.

        Müzik kariyerlerinde kısa zamanda çok sayıda albüme imza atan başarılı grup sevilen şarkılarını Bursalı sevenleri için seslendirdi. Kendi bestelerinin yanı sıra dünyaca ünlü bestelere de konserde yer veren grup izleyenlerden tam not aldı.

        Konserde en büyük alkışı grubun çok sevilen ve yönetmen Çağan Irmak'a ilham vererek filmine isim olan Prensesin Uykusuyum isimli parçası aldı. Yaklaşık iki saat sahne de kalan gruba konser sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk çiçek vererek teşekkür etti.

        (AÇ)

        15.10.2016 09:39:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler