Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli 1308 Spor Kulübü atletizm sporcuları ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Amatörler Ligi Haftası'ndaki atletizm müsabakalarında dereceye giren sporcuları kutlayarak ödüllendirdi.

        Başkan Şahin'in makam odasında düzenlenen ödül töreninde konuşan 1308 Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaba, "Kulübümüzün her branştaki sporcuları, gittikleri yerlerde dereceye girerek ilimizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektedirler. Sporcularımıza, antrenörlerimize ve kulübümüze desteklerini hiçbir zaman esirgemeyenlere çok teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

        Ardından konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, "Bilecik Amatörler Ligi Haftası atletizm müsabakalarında dereceye giren 1308 atletizm sporcuları 800 metre birincisi Emre Günay, 800 metre ikincisi Bülent Kaya, 100 metre birincisi Cem Paun, 400 metre ikincisi kızlardan Zuhal Ürker, 800 metre ikincisi Berfin Özgül, 800 metre üçüncüsü Nurselin Taşkıran ilçemizi ve 1308 Osmaneli Spor Kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Sporcularımızı, ailelerini, hocamızı ve yöneticilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Osmaneli ilimizin, bölgemizin parlayan yıldızı olacak" diye konuştu.

        Başkan Şahin, daha sonra başarılı sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi

        (ZC-MET-Y)

        15.10.2016 12:00:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler