Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray'da içme suyu boruları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yol, su, asfalt ve benzeri altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

        Makas mevkisinde E-90 karayolunun asfaltlanması çalışmaları sırasında Aksaray Belediyesi Su ve Kanal Müdürlüğü ekipleri de yolun altından geçen 35 yıllık eski 250 mm'lik asbest boruyu 280 mm çapındaki polietilen plastik borularla değiştirdi. Belediye yetkilileri, Karayoluna yeni atılacak asfaltın bir daha bozulmaması için 35 yıllık eski borunun yeni borularla değiştirildiğini belirterek "Hem halkımızın sağlıklı borulardan su içmesini sağlıyoruz. Hem de su arızası olmaması için ve yeni atılacak asfaltın bozulmaması için böyle bir çalışma gerçekleştirdik" ifadesini kullandılar.

        (YC-İP-Y)

        15.10.2016 12:08:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler