Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sendika başkanından öğretmen ihtiyacına yönelik açıklama

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Baykan İlçe Başkanı Vahap Gülmez, Eğitim Bir-Sen'in Antalya'da düzenlediği "11. Türkiye Buluşması" toplantısında ilçenin eğitim sorunlarını dile getirdi.

        Öğretmen atamalarının gecikmesinden dolayı çocukların mağdur olmaması için 24 Kasım'da yapılması planlanan 1. Dönem TEOG sınavının ertelenmesi gerektiğini belirten Vahap Gülmez, ilçede eğitimin kalitesinin yükseltilmesine yönelik gayretlerin olduğunu, idareci ve öğretmen arkadaşların özverili çalışmaları sonucu geçen yıl çok iyi bir başarı elde edildiğini söyledi. İlçede geçen yıl yakalanan başarıdan daha düşük bir başarının, kendileri açısından başarısızlık sayılacağını belirten Gülmez, "Öğrencilerin mağdur olmaması için 24 Kasımda yapılması planlanan 1'inci dönem Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş olan TEOG sınavının ileriki bir tarihe ertelenmesinin isabetli olacağını söyledi" dedi.

        (MND-MP-Y)

        15.10.2016 14:53:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler