Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'den Çanakkale Şehitliğine çıkarma

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, şehit ve gazi aileleri ve vatandaşların katılımı ile Çanakkale Şehitliğini ziyaret etti.

        Erciyes Üniversitesi rciyes Üniversitesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü öğretim görevlisi Okutman Ahmet Nedim Kilci'nin rehberliğinde yapılan gezi kapsamında, Havuzlar Şehitliği, Kilitbahir Kalesi, Sarı Kule, Namazgah Tabyaları, Seyit Onbaşı, Mecidiye Şehitliği, Ağa Dere Hastane Şehitliği, Sedddülbahir Kalesi ve Soğanlıdere Şahitliği ziyaret edildi. Gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Seddülbahir, Mecidiye Şehitliği, Namazgah Tabyaları ve birçok yerdeki bu vatan için şehadete yürümüş şühedalarımızı ziyaret ettik. Buraları ziyaret edip o Çanakkale harbinde atalarımızın dedelerimizin neler yaşadığını yaşadığı yerde dinlemek insanda farklı duygular yaşatıyor, bu duyguları bütün Develi halkının yaşaması ve tarihini yerinde öğrenmesi için Develi Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız." dedi.

        (SK)

        15.10.2016 14:55:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler