Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Musalar Yeniköy'den Başkan Şirin'e parke taşı teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        İlker Uyar

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Musalar Yeniköy Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerine aşure ikramında bulundu. Mahalleye yapılan 3 bin 500 metrekare parke taşı dolayısıyla teşekkür eden vatandaşlara hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Şirin, "Tek derdimiz 61 mahallemizdeki sorunları çözerek, halkımıza hak ettiği hizmetleri yapmak" dedi.

        Turgutlu Belediyesi'nin hafta boyu sürdürdüğü ve yaklaşık 14 bin kişiye ulaştığı aşure günü etkinliği Musalar Yeniköy Mahallesi'nde de düzenlendi. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Aşevi ve Hayır Merkezi tarafından hazırlanan aşure Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından kendi eliyle mahalle sakinlerine ikram edildi. Mahalle Muhtarı Yıldıray Aktaş tarafından karşılanan Başkan Şirin'e, İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar eşlik etti. Başkan Şirin'in ziyaretinden mutluluk duyduklarını söyleyen mahalle sakinleri, aşure hayırlarının Allah katında kabulünü dileyerek kendisine teşekkür etti.

        "Sorunlarınızı çözmenin derdindeyiz"

        Aşure ikramlarının ardından mahalle sakinlerince ağırlanan Başkan Şirin, vatandaşların sorularını yanıtladı, yatırım ve hizmetler hakkında bilgi verdi. Turgutlu Belediyesi'nin 39 mahalleyi kapsayan 30 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları dahilinde Musalar Yeniköy Mahallesi'ne de 3 bin 500 metrekare parke taşı döşediğini belirten Başkan Şirin, "Değerli muhtarımız ve vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler hizmetlerimizi çok daha sağlıklı şekillendiriyor. Parke taşı döşemelerimiz de sizleri yazın tozundan kurtardı, inşallah kışın da çamurundan kurtaracak. İlçemizin dört bir yanına hizmet götürmeye gayret ettiğimizi görüyorsunuz. Musalar Yeniköyümüz'ü de tüm sorunları çözülmüş noktaya getireceğiz. Mezarlıklardan, alt yapıya, üst yapıya kadar tüm sorunları çözüm ortağımız Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizlerin mutluluğunun derdinde olan yönetim olarak daha fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Aşure hayrımızın nasip olduğu mahallemizde bizleri ağırladığınız için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bir hayır duasını eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza hayırlı günler diliyorum" dedi.

        Parke taşının mahalleyi bambaşka bir hale getirdiğini söyleyen vatandaşlar da Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür ederek, çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

        (ÖND-Y)

        15.10.2016 17:05:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler