Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da işyeri açılışı

        (Fotoğraflı)

        Murat Dalgın

        VAN (İHA) - Van'da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Beyaz Köşk Resturant Edremit Yolu üzeri Havaalanı Kavşağında açıldı.

        Açılışa Ak Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, işletme sahibi Abidin Öztürkçü, çalışanlar ve vatandaşlar katıldı. Açıklamalarda bulunan işletme sahibi Öztürkçü, Van'da önemli bir boşluğun doldurulacağını ifade ederek özelikle ciğer şiş ve ciğer tava konusunda iddialı olduklarını söyledi. İşletmelerini kentteki ihtiyacı göz önüne alarak açtıklarını ifade eden Öztürkçü, "Van, büyük bir şehir 1 milyonu aşkın nüfusu var, biz de bu potansiyeli düşünüp bu işletmeyi açtık. Kalite ve hizmet konusunda Van'daki en iyi hizmeti sunacağımızı ifade etmek isterim. Deneyimli bir kadromuz var, ustasından komisine yıllardır bu işi yapan arkadaşlarla çalışıyoruz. İşletmemiz 3 katlı, teras kat ve şark köşesi mevcut 250 kişilik kapasiteye sahiptir. Düğün, taziye gibi toplu yemek hizmeti de veriyoruz. Bizim menü olarak çorba çeşitlerimiz var, ızgara çeşitlerimiz var, özellikle Diyarbakır ciğer şiş ve saç tavada çok iddialıyız. Izgaralarda ve pidelerde spesiyaller var. Restaurantımız tatlı konusunda da zengin Antep katmer tatlısı, fırın sütlaç, incir tatlısı ve özel fıstıklı sarma tatlımız bulunmaktadır. Vanlı hemşehrilerimi restoranımıza ayran aşı içmeye beklerim" diye konuştu.

        "25 kişi istihdam ediyoruz"

        Otopark ve sosyal donatılarının da olduğunu ifade eden Öztürkçü, "İlimizde ve bölgemizde yaşananlara rağmen bizler bu işletmemizi açtık ve burada 25 kişiye istihdam sağladık. Burada nezih bir ortamda misafirlerimize ve Vanlı hemşehrileirmize en kaliteli hizmeti vermeye çalışacağız" diye konuştu.

        Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

        (MD-ŞAK-Y)

        15.10.2016 18:24:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler