Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Girişimcilik Ekosistemi Geliştirme ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Girişimcilik Ekosistemi Çalışmaları için İTÜ Çekirdek, Kollektif House ve Koç Üniversitesi KWORKS'e Girişimcilik Ekosistemi Geliştirme ziyaretleri gerçekleştirildi.

        Ziyaretlere Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Emre Beji, Bahar Manav, Kaan Asan, Lüleburgaz Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü İbrahim Zengin, Plan Proje Müdürü Gökhan Kaya Atay ve Tesisler Müdürü Samet Servet katıldı.

        İTÜ Çekirdek'de Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Arzu Eryılmaz ve Kuluçka ve Hızlandırma Programları Müdürü Selma Bahçıvanoğlu, Kollektif House'dan Kaan Akın, Koç Üniversitesi KWORKS Yönetici Müdürü Enis Erkel ve Eğitim Programları Uzmanı Yusuf Ozan Üstebay'dan kurumlarında yapmış oldukları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alınan ziyaretlerde hayata geçirilen projeler yerinde incelendi ve işbirliğiyle gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

        Girişimcilik Ekosistemi Nedir?

        Girişimcilik ekosistemi, girişimciliğin geliştirilmesi için sağlanan etkili ortamın adıdır. Bu ortam, girişimci adaylarını özendirir, yüreklendirir, teşvik eder ve gelişimine katkı sağlar. Ortam, yatırımcılar ve finans kuruluşları için enerjik, yeni, keşfedilmemiş fırsatlar sunarken; yerel yönetimler, sosyal liderler, üniversiteler, danışmanlar, özel fonlar için kendi kurumsal gelişimleri ve bölgesel gelişime umut vaat eden bir alanı ifade eder. Sistem, girişimci olma, bu yolda başarılı olma ihtimalini arttırmak isteyen kişiler için güvenli kazanç fırsatları sunan, girişimcinin kendini yalnız hissetmediği, her kesimin kazandığı faydalı bir yaşam alanıdır.

        (KA-MK-Y)

        17.10.2016 09:46:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler