Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'den eğitime yurt desteği

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA)- Kepez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti işbirliği ile Ahatlı Mahallesi'nde inşa edilen 123 öğrenci kapasiteli yükseköğretim erkek öğrenci yurdu, hizmete girdi.

        Ahatlı Mahallesi'nde inşa edilen İlim Yayma Cemiyeti Kepez Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, binasının inşası tamamlandı. Yurt, yeni eğitim ve öğretim dönemiyle birlikte öğrencilere hizmet vermeye başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yurdu ziyaret etti. Tütüncü, tesisle ilgili İlim Yayma Cemiyeti Antalya Şubesi yetkililerinden bilgi aldı. Tütüncü, yaptığı açıklamada, "Önemli bir hayalimizi gerçekleştirmenin ve bu hayali gerçekleştirmenin neticesinde ilçemize, eğitime değer katmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

        Yurt binasını, Kepez'e kazandırdıklarının belirten Tütüncü, "Yıllar içerisinde 50 yıllık bir zaman zarfında ülkemize pırıl pırıl bir nesil yetiştirmiş olan İlim Yayma Cemiyeti ile işbirliğiyle bu yurt binasını yapmak belediyemiz adına büyük bir onur vesilesiydi.

        Güzel, nitelikli bir yurt olarak öğrencilerimizin barınma ihtiyacına cevap verecek bir tesis oldu. Bir takım eksikleri de belediye ve İlim Yayma Cemiyeti işbirliği ile tamamlayacağız" açıklamasını yaptı. Erkek öğrenci yurdunda 2 konferans salonu, 4 tane etüt merkezi, bir tane spor salonu, yemekhane, 33 oda ve kafeterya bulunuyor.

        (EG-Y)

        17.10.2016 10:13:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler