Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır yazarlar birliği öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakırlı şair ve yazarlar öğrencilerle buluştu.

        Özel Çözüm Okulları öğretmenleri, Organizasyon Kurulu Başkanı Mahmut Güzel ile okul yönetiminin ortak organize ettiği 'Öğrenciler şairlerle buluşuyor' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda öğrenci, öğretmen ve idareci katıldı. Etkinlikte, Diyarbakır Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Öz Diyarbakır Gazetesi Yazarı Mevlüt Mergen, Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitimci Yazar İbrahim Evirgen ile Diyarbakır Yazarlar Birliği Başkan Yardımcısı, Özgür Haber Gazetesi Yazarı, Şair Süleyman Aydın'ın bir birinden güzel okudukları şiirler, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Bu tür sosyal etkinliklerin, öğrencilerin gelişimine büyük katkısı olduğunu belirten Özel Çözüm Okulları Eğitim Koordinatörü Fahrettin Doğan, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sosyal ve kültürel etkinlikler yapmaya devam ettiklerini söyledi. Doğan, "Bu kadim kentin yetiştirmiş olduğu değerli şair ve yazar arkadaşları aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Ayrıca okullarımızda kitap okuma alışkanlığının kazandırılması için büyük çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda haftanın belirli günlerinde öğrencilerimiz için kitap okuma saati uygulamasına geçtik. Tüm çabamız, yarınımızın teminatı olan öğrencilerimize en iyi eğitimi verebilmektir" dedi.

        Okunan şiirlerin ardından şairler kitaplarını imzaladı. Daha sonra, Okul Müdürü Efrahim Erdem ve Abdulkadir Demir tarafından şairlere birer şükran plaketi takdim edildi.

        (İHA-AKK-Y)

        17.10.2016 11:16:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler