Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekin, yatırım desteği alan tesisleri ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Adana İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Adana'nın Kozan ilçesinde yatırım desteği alan tesislere ziyarette bulundu.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tekin, ilgili şube müdürleri ve teknik personel ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 9. ve 10. etapta Kozan ilçesinde hibe desteği alan zeytinyağı üretimi ve paketleme, yaş meyve sebze tasnif paketleme ve depolama, güneş enerjisi elektrik üretim tesisi, süt ve süt ürünleri işleme ve paketleme tesislerinde incelemede bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldı.

        İncelemelerinin ardından konuşan Tekin, "Bakanlığımızın hibe desteği kapsamında yeni olarak yapılan tesisler ve mevcut tesisin enerji, makine ve ekipman ihtiyacının karşılanması, Kozan ilçemiz ve ilimizdeki tarımsal sanayinin gelişmesine ve istihdama katkısı olmuştur" dedi.

        (NPR-Y)

        17.10.2016 11:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler