Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediye Spor, puanını 7'ye çıkarttı

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Spor, Devlet Tiyatroları Spor'u kendi evinde 5-3 yenerek Ankara Süper Amatör ligde puanını 7'ye çıkarttı.

        Süper Amatör ligin 3. Haftasında Gölbaşı Belediye spor kendi evinde Devlet Tiyatroları Spor ile karşılaştı. Gölbaşı Şehir stadında oynanan karşılaşmada Gölbaşı Belediye spor, 19 ve 23. Dakikada Emrah Ay'ın golleri ile ilk yarıyı 2-0 galip kapattı.

        İlk yarısı 2-0 Gölbaşı Belediye sporun galibiyeti ile biten maçın ikinci yarısı çekişmeli geçti. Maçın 48. Dakikasında Emrah Ay Gölbaşı Belediye Sporu 3-0 öne geçirdi. Gölbaşı Belediye Spor'un diğer golleri ise 55.dk Yavuz Ağbaş'dan ve 85.dk Ediz Yüksel'den geldi. Devlet Tiyatroları Spor'un golleri ise 50,76 ve 90. dakikalarda geldi.

        Gölbaşı Belediye Spor, Devlet Tiyatroları Spor'u 5-3 yenerek ligdeki puanını 7'ye çıkararak 3. sıraya yerleşti ve lider Sincan Belediye Spor ile arasındaki puan farkını 2' ye düşürdü. Gölbaşı Belediye Spor haftaya deplasmanda TKİ Spor ile karşılaşacak.

        (AYŞ-ÖK-Y)

        17.10.2016 12:00:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler